JANOSIK FOOD TO GO

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 151 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Janosik Food To Go. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2024 om 20:57 Broodjes döner waren lekker, maar helaas koud.
21 mei 2024 om 6:32 Eten was erg goed. Alleen hadden wij om 18 uur besteld. We kwamen half 6 thuis en toen stond de bezorger al voor de deur. Hadden wij later geweest, was de man waarschijnlijk al weg.
12 mei 2024 om 23:45 Het eten was lekker allen kreeg een half bakje kapsalon, normaal is die goed gevuld, maar dit keer niet. Me turkse pizza zat sambal en ui op terwijl ik juist heb gezegd niet er op doen, maar alsnog zat het er op!
5 mei 2024 om 20:53 Prima
5 mei 2024 om 20:33 Verkeerde dingen gekregen. Contact gezocht maar geen contact te krijgen. 2 van de 3 dingen waren verkeerd bezorgd.
28 apr 2024 om 10:32 was super lekker
27 apr 2024 om 1:44 Eten was te weinig, ook salade was te weinig
17 apr 2024 om 9:34 Ik heb de bestelling niet ontvangen omdat deze werd geannuleerd na acceptatie en markering als afgeleverd in de app
15 apr 2024 om 17:43 Eten was koud duurde enorm lang en had red bul bestel maar krijg goedkope enegrie drank
1 apr 2024 om 23:00 Matig, saus ook vergeten. Vroeger waren ze veel beter. Fen Doner is veel beter nu, hier wacht ik 20 minuten op mijn eten ipv anderhalf uur. Ook vergeten ze m’n saus niet.
25 mrt 2024 om 11:45 Was netjes op tijd bezorgd en bij de kasalon was de saus apart gedaan, dat vond ik wel fijn.
21 mrt 2024 om 12:54 Het duurde wat langer voordat het eten er was. Ik kreeg hier wel netjes een bericht over. Het eten was lekker alleen zat er bij de kapsalon heel veel patat en de patat was iets minder lekker. Het vlees was wel echt heel erg lekker